tirsdag den 22. oktober 2013

Donna-kort skåret på silhouetten




Jeg elsker processen med at finde ud af, hvad kan lave på en PC og dermed også i Silhouetten programmet :-)) Jeg har scannet skabelonerne og lagt dem over i Progammet... og så var det eller bare at gå i gang med Ungroup, Make Compound Path, Weld, Release Compound Path, Offset og Internal Offset m.m. 
For dem som ikke har en Silhouette, lyder det nok som volapyk, men har man en, er det let forståeligt ;-))) og sjovt var det at finde ud af. Nogen synes måske nok ideen med at lave Donna kort går lidt væk her, men de er jo stadig håndsyet.

Som I kan se har jeg syet den grønne på en lidt anden måde end normal, det var min mands forslag. 
Nu mangler de bare en gang pynt og så kan de bruges

Ha en fin eftermiddag i dette skønne vejr!!!


23 kommentarer:

  1. Fantastisk ide, nu er det hele jo skåret ud og står helt skarpt, læs ingen skæve klip, fordi man har rystet lidt på hånden ;) det er stadig Donna kort med syninger og det hele ;-) i like it. Har desværre ingen Sille. Kh 10na

    SvarSlet
  2. Jeg har det ligesom dig, nyder at få "alm" skabeloner eller billeder lavet om til fil til Sille. Flotte kort

    SvarSlet
  3. Ja jeg fatter heller ikke en brik, men resultatet taler for sig selv, så noget må jo virke ha ha ha. Det ser i hvert fald rigtig godt ud Lissy.

    SvarSlet
  4. Ja hos mig er alt det med Sille det rene volapyk, men jeg må sige du har fået et fint resulutat. knus morkaren.

    SvarSlet
  5. aww den silhouette er da vel nok anvendelig.. super flotte kort

    SvarSlet
  6. Jeg synes, at det er genialt! Jeg har desværre ingen sille, men hvor er det smart her!!!!!

    SvarSlet
  7. Ren volapyk, men flotte kort og super flot papir.

    SvarSlet
  8. Jeg har også scannet donna-skabelonerne ind og lavet dem til skærefiler!! SÅ meget nemmere!
    havde dog ikke tænkt så langt som at skære basen derinde også! Gode ide!!

    SvarSlet
  9. Ja jeg er enig med at det er ren volapyk, men flot og hånd lavet :-) glæder mig til at se dem pyntet.
    Knus Sanne

    SvarSlet
  10. Rigtig flot! Det må jeg have afprøvet...

    SvarSlet
  11. Stadig super flotte - og jeg skal da helt sikkert i gang med at scanne skabeloner, tak ;)

    SvarSlet
  12. De er godt nok flotte. Og din mands ide er faktisk rigtig god. Spændende effekt. Synes jeg kan huske, at han før er kommet med gode ideer.
    Jeg takker for "opskriften" til Sillen. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, for da vi nåede til den del af min undervisning var jeg helt ør i hovedet af alle de nye ting.....men jeg genkender da ordene. LOL.

    SvarSlet
  13. Jeg har altså en Silhouette men jeg fatter ikke en brik ;) Måske fordi den ikke vil køre ordentligt og derfor ikke bliver brugt *G*
    Smart med at få skabelonerne ind i programmet - hvis jeg havde det gad jeg nok lave lidt flere Donna kort :)
    God onsdag.

    Knus.

    SvarSlet
  14. Åbenbart meget jeg ikke forstår, men resultatet er flot. Lige noget for mig som ikke kan 'håndklippe', så er det bare Silhouetten der mangler ;)
    klem Dorte

    SvarSlet
  15. Utrolig lekker å elsker dine detaljer med søm , ha en deilig dag =)

    SvarSlet
  16. De er superfine begge to. Fedt, sådan at finde måder at udnytte sine redskaber på. Jeg havde gjort det samme, hvis jeg havde én ('gider' nemlig ikke at klippe) ;o).
    Ha' en skøn torsdag aften. Kh. Anette

    SvarSlet
  17. wow så flotte og sikke syninger. Du må have en god weekend

    SvarSlet
  18. Uhh.... hvor får du det til at lyde let og lige til med den kære Silhouette :-) Jeg indrømmer at jeg ikke er så tålmodig, men når jeg nu laver så mange Donna kort ville det sikkert være en god idé. Og du har helt ret.....så lang tid der er syet på kortet, så er der jo noget hjemmelavet over det ;-) Det er nogle flotte farver du har brugt her ;-)

    SvarSlet
  19. Så flotte de blir! Jeg har også en silhouette, men bruker den sjelden eller aldri. Har lurt på om jeg skal selge den, men nei det vil jeg ikke :) Dette var jo en kjempegod ide til kort, takk for tipset!
    klem Unni

    SvarSlet
  20. Jo når først vi er kommet hjem er det jo også lidt dejligt og så kan vi glæde os til sommersæsonen begynder sidst i marts. Fordelen er også at der bliver ryddet op også i mine scrap sager når de skal flyttes frem og tilbage
    Du må have en god uge
    knus Pia

    SvarSlet
  21. Hvor er det nogle fine kort, du har lavet. Jeg kan godt se, det er super smart med en Silhoutte. Jeg vil drømme videre om en til mig...

    SvarSlet
  22. Jeg synes, de er fine - og egentlig et fornuftigt valg af, hvordan tiden bør bruges. Måske fordi jeg mere sætter pris på håndsyningen (end at de er tegnet) og om det så er en silhouette, bigshot eller kniv/saks, der har skåret det ud, gør mig ikke så meget
    Jeg er selv igang med et alfabet og tallene 1-10 til min søns børnehave via silhouetten ... og det gør det bare meget nemmere :)

    SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy