torsdag den 23. januar 2014

Endelig har jeg fået pyntet


 ... mine Donnakort, som jeg skar på min Silhouette helt tilbage i oktober måned ( ses her ) Jeg tog dem med i Scrapklubben i tirsdags, og alt hvad jeg fik lavet var, at putte blomster af og på i tre timer :-)


 Kunne slet ikke få det til at ligne det jeg gerne ville, men heldigvis fik jeg gode råd af Rikke og Anette, som sagde, at mine blomster var alt for store... så derfor disse meget små og enkle blomster.


De små blomster her lavede jeg med en die, som jeg lånte af Rikke, og pludselig var de pyntet alle tre efter samme koncept... og det er jeg faktisk ret godt tilfreds med. Rart med andre øjne der kigger med en gang imellem, når man selv er kørt fast.

God eftermiddag og aften til jer!!!


15 kommentarer:

 1. De er blevet rigtig flotte alle tre.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare godt ud. Sådan et ville jeg i hvert tilfælde blive meget glad for at få :-)

  SvarSlet
 3. De er nydelige alle tre!
  Klem, Heidi:)

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine alle sammen, og de blomster ser rigtig godt ud derpå,. Og ja nogle gange er det bare en lille dum bagatel, der skal ændres, men man får stirret sig så blind på det, at man intet kan se, og så er det tit rart med et par nye øjne til at se på det.

  SvarSlet
 5. cards are all so pretty - and yes, the small flowers are perfect for balance and design

  SvarSlet
 6. Superflotte kort i fantastiske farver

  SvarSlet
 7. vild flotte og bedre sent end aldrig.. håber du så kender nogen der blir 60 m.m.

  SvarSlet
 8. wow så flotte og fin blomster die

  SvarSlet
 9. Orv hvor er de flotte, jeg sidder og tænker det behæver da ikke kun være til runde fødselsdage man laver sådan et kort, om det ender med et nul eller et tretal er vel ligegyldig. knus morkaren.

  SvarSlet
 10. Ja det holdt hårdt at få pyntet kortene..det sukkede du over i lang tid - men de er blevet virkelig flotte!

  SvarSlet
 11. Jeg synes du fikk gjort mye på 3 timer jeg! Regner med at du pratet og koste deg masse også, og det er jo det viktigste :) Kortene ble kjempefine!
  klem Unni

  SvarSlet
 12. Super smukke kort, smuk papir valg, alt passer perfekt sammen. God weekend

  SvarSlet
 13. De er bare rigtig flotte dine kort og jeg må indrømme at jeg ikke kunne lade være med at grine lidt, da jeg læste din tekst. Jeg har også meget svært ved at tage mig sammen til at få pyntet mine Donna kort. Faktisk har jeg mere end 50 stk liggende, som er helt klar til at blive pyntet, men jeg har bare slet ikke lyst. Hvis du har taget 3 timer om at pynte 3 stk, så tør jeg slet ikke tænke på hvor lang tid jeg tager om det!! hi hi...

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy