tirsdag den 12. august 2014

Et par kort fra dag 3 og 5 på Online Card Classes... der som beskrevet i forrige indlæg, går ud på at få brugt sine stempler på en anden måde. Her har jeg først præget blomsten i et stykke watercoloring paper, og derefter stemplet blomsten med distress ink, wild honey og peeled paint. Så tog jeg min vandpensel og tegnede op på blomsten, så den fik dette watercolor look. Jeg har brugt sytråd til binde om kortet.

 her et close up, så I kan se embossingen ( prægningen )


Til dette kort skulle man klippe i sine tekst stempler og sætte dem sammen til en ny tekst.... og så var inspirations kortet med masser af stjerner, men jeg valgte at bruge masser af sommerfugle her.

I skulle prøve en sådan kursus... man kommer til at tænke lidt anderledes engang i mellem, og så er det bare dejligt at blive inspireret  :-))


God dag til jer!!!

17 kommentarer:

 1. WAUW hvor er de flotte begge to Lissy, men især det første er jeg da lige ved at dåne over. Det er simpelthen vildt flot. Sikke farver og struktur, der er i det.

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte, Lissy, det må være helt skønt at få afprøvet forskellige ting. Jeg kører mest i min comfortzone....
  klem Dorte

  SvarSlet
 3. Det er godtnok et par fine kort! Især er jeg vild med effekten på det første. Wauw.

  Knus

  SvarSlet
 4. Wow, bare flot. Hvordan laver du den tørembossing/prægningen? Nu er jeg overbevist - jeg har købt kurset .-). Der er så mange spændende ting, jeg har set her på bloggen af deltagerne. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har sat to stykker kvist karton sammen med et lille stykke dobbeltklæb og så brugt denne die, der passer til blomster stemplet. men ellers klipper man bare et stykke ud, der passer til det stempel man bruger. og bruger så det til at præge med. har brugt gummimåtten.
   Var det til at forstpå :-))

   Slet
 5. aww bare rigtigt flotte altså

  SvarSlet
 6. Both of your cards are really lovely Lissy, elegant and stylish, that's what they are! Happy birthday to you husband, have a lovely evening together! And thanks for your sweet comment, take care, Ira x
  Ira’s Crea Corner

  SvarSlet
 7. Flotte kort. Det ser godt ud med prægningen ved stemplet :)

  SvarSlet
 8. Hvor er du dejlig kreativ, smukke kort begge to. (og tak for din deltagelse på min blog, jeg tror ikke nogle aner hvor ondt et gallestens anfald gør hvis de ikke har prøvet det, men det er ved at klinge af nu, man tør næsten ikke spise noget.) knus morkaren.

  SvarSlet
 9. Dine udgaver af de to teknikker er blevet SÅ flotte. Det er et fedt kursus, synes du ikke? Jeg nyder det meget, og jeg synes, at man tager meget med sig fra hver enkelt dag. Glæder mig til at se, hvad du ellers finder på.

  SvarSlet
 10. Flotte kort og som altid skønne teknikker.
  Du er en mester i teknikker :)

  SvarSlet
 11. Hvor de altså flotte. Det første er virkelig stilfuldt - perfekte farver helt ned til pailletterne. Det andet er dejligt farvegladt og festligt. Helt enig i at det er et godt kursus med masser af inspiration, og man for lavet nogle stilarter man ikke plejer:)

  SvarSlet
 12. Super skønne kort med lækre teknikker.
  Det kunne da godt være, jeg skulle mere end blot overveje at tage sådan et kursus. Du får lavet nogle skønne kort!
  Knus, Anette

  SvarSlet
 13. To flotte kort! Så herlig med alle sommerfulglene! :)
  Klem

  SvarSlet
 14. Super fine kort, - smuk sammensætning

  SvarSlet
 15. Hvor er det nogen smukke kort - meget forskellige, men skønne hver for sig :)

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy