mandag den 13. oktober 2014

" Getting To Know You ".... Blog Hop


Jeg er blevet udfordret af Karina til at deltage i et bloghop, der hedder "Getting to know you" Blog Hop. 

Karina er en meget dygtig scrapper i en stil, som jeg godt kan li, nemlig CAS stilen. Jeg er designer sammen med Karina hos Hobbyboden, men har desværre aldrig mødt hende in real life :-)

Blog hoppet går ud på, at jeg skal svare på nogle spørgsmål om min kreativitet.
Jeg har fået spørgsmålene på engelsk, men vælger at svare på dansk.


1.What creative project are you currently working on?  ( hvilke kreative projekter arbejder du på i øjeblikket? )

De sidste par dage er det min Silhouette, jeg har leget med... har bl.a designet dette skærm/ four panel card... elsker at udfordre mig selv med nye kreationer her.og så har jeg været igang med at lave et kort til Julekortkurset på Scrapsisters. Det er to vidt forskellige ting, men jeg nyder også at arbejde med flere teknikker :-)

2. What inspires your designs?  ( hvad inspirerer dig til dine designs )


Jeg bliver inspireret rundt om i blog verdenen af alle de lækre kort, der findes der... og så er jeg vild med at se nye teknikker og ideer på YouTube. Når jeg har set noget nyt derpå, skal jeg straks afprøve det. Sommetider ender det så helt anderledes ud, men inspirationen er der.  Også det at deltage i udfordringer giver meget... både farveudfordring eller også en skitse, man skal gå ud fra.
Jeg deltager også af og til i Online kurser, hvor man mange gange lærer at bruge sine scrap ting på en ny måde.
3. What method / process ( if applicable ) do you apply to each of your creative projects, and how long does each project take to complete? ( hvilke metoder/ processer bruger du på alle dine kreative projekter, og hvor lang tid tager hvert projekt at færdiggøre? )

En af mine favoritter, er nok stempler og distress ink... enten stempler jeg, eller også blander jeg sværten med vand. Det er utroligt,  hvad man kan få ud af at blande distress ink med vand ( water coloring ) og man ved aldrig, hvordan det ender op. På denne måde laver jeg tit mit eget "mønsterpapir"
Tiden, som jeg bruger på et kort, er et sted mellem 2 og 4 timer. Det er lang tid, men jeg elsker at sidde stille og roligt og bygge kortet op. Og når jeg sidder ved min pc med  Silhouette programmet, ja så flyver tiden af sted ;-))


                  4. If you had to describe your 'signature' style, what would it be? ( hvis du skulle beskrive din "signatur" stil... hvad ville den så være? )

Jeg vil helt sikkert betegne mig selv som en CAS 8 Clean and Simple ) scrapper... lige meget om jeg stempler eller bruger blomster og  mønsterpapir, kommer jeg ikke megen pynt på. Og så kan jeg godt li' at blande stempelteknik sammen med mønsterpapir. Når jeg bruger blomster på mine kort, laver jeg dem som regel selv.
.

 5. What are 3 crafting products/tools you can't live without? ( hvilke tre hobby produkter/ værktøjer ville du ikke kunne leve uden? )

Ville gerne kunne skrive flere ting, men når jeg nu skal vælge, må det blive mine stempler, distress ink's og skæremaskine.


Jeg skal nu lade stafetten gå videre til to nye. Jeg har sendt den til Gitte Hansen ( Blomsterbox ) og Lisa Rasmussen, som jeg synes er to fantastiske dygtige scrappere... de formår at få megen pynt på deres kort, og så er de stadig smukke og elegante. Håber og tror på, at de tager imod udfordringen :-))

Ha en god ny uge!!!


7 kommentarer:

 1. Super at høre lidt mere om dig som scrapper Lissy, og lære lidt om, hvad der inspirerer dig også til alt det smukke du altid laver. Har altid beundret jer med CAS stilen, hvordan I kan få noget til at se så flot ud med s lidt, det er i hvert fald IKKE min force, de ligner altid noget ungerne i børnehaven kunne há lavet betydeligt bedre, men sådan er vi jo heldigvis så forskellige ha ha

  SvarSlet
 2. Jeg vild med dine ting Lissy!
  God dag. Vinker fra Rom;)

  SvarSlet
 3. Dejligt at lære dig lidt bedre at kende, Lissy. Du har din helt egen personlige CAS stil, hvilket er fedt.

  SvarSlet
 4. Super flotte kort du viser. :-)

  SvarSlet
 5. so great to get to know you better, Lissy - thanks for sharing!

  SvarSlet
 6. Du er rigtig dygtig og super flotte ting du formår at lave

  SvarSlet
 7. Spændende læsning og flotte ting du viser. Super at læse at du også er glad for udfordringerne med at lave mønstre i silhouette programmet :) det elsker jeg også. Og hvor ser det godt ud med snefnuggene i toppen af skærmen.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy