torsdag den 18. juni 2015

Kort med irisfolding


Mange år siden jeg har lavet irisfolding.... havde faktisk glemt teknikken, da jeg igen så den et sted. Skulle så lige prøve det og det er der faktisk kommet to kort ud af nu ;-)
Når jeg nu har en Cameo, så skulle den jo også bruges til dette... så kortbasen , mønsterpapiret med hjerte hullet, det røde hjerte og alle strimler er skåret derpå.
Selve skabelonen til irisfolding fandt jeg på nettet, og så bare rettet den til i størrelse

Dette er lavet på samme måde.... embossede papiret før jeg skar sommerfuglen ud. Strimlerne er hvidt karton, jeg har distresset, lagt en stencil ovenpå, og tørrede så noget af farven væk med en vådserviet for at give et mønster ( også før udskæring )

ha en rigtig god valgkamp idag !!!!

10 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte Lissy, det er en fed teknik, ser det ud til, selv om jeg må indrømme, det ikke er en jeg selv har prøvet. Især din sommerfugl er jeg helt vild med, den er utrolig smukt lavet.

  SvarSlet
 2. Kender ikke selv irisfoldning, men det ser utrolig flot ud. Det giver også noget fint at du har embosset papiret inden du skar sommerfuglen ud.

  SvarSlet
 3. Du gör så många fina kort med olika tekniker. Dessa var verkligen läckra!

  Ha en fin helg. Kram från mig till dig/Gunilla

  SvarSlet
 4. love both cards but especially the butterfly - the folding gives your card wonderful texture!

  SvarSlet
 5. Så flotte kort :)
  klem :)

  SvarSlet
 6. Virkelig flotte kort. Jeg har ikke hørt om den folde teknik før, det ser rigtig spændende ud. Jeg er også vild med sommerfugle kortet, skønne farver som fremhæver de forskellige folde retninger.

  SvarSlet
 7. wHoo super flot, det iris foldning er da ski.. flot altså - go week end til dig

  SvarSlet
 8. Så lekkert det ble! Jeg har ofte tenkt at jeg skal prøve irisfolding, men som så mye annet blir det bare med tanken. Men nå fikk jeg jammen lyst til å prøve igjen, når jeg ser hvor flotte dine er!
  klem Unni

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine begge to!
  Dejlig søndag til dig.
  Knus, Anette

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy