mandag den 11. november 2013

Jeg har lavet et minialbumDet har været længe undervejs... ikke det at lave albummet og sætte billeder ind, men teksten på siderne har jeg gået og tænkt over et godt stykke tid :-)) men nu er det færdig. Jeg har ikke gjort så meget ved omslaget, da det er det inden i, som betyder noget for mig.
                                     
 


Jeg har hygget mig med at lave den, fået set en masse gamle billeder og mange dejlige minder er kommet frem fra en skøn barndom ( og tanker til mine forældre, som jeg desværre ikke har mere )... jeg har også lavet albummet med tanken om,  at mine børnebørn vil finde glæde ved at se den engang, og se lidt fra en svunden tid.

Tak til alle jer , der har fulgt med helt til enden.... god aften.


18 kommentarer:

 1. Hvor er det flot og gennemført. Ja det må have været en dejlig tur ud af Memory Lane.!

  SvarSlet
 2. WAUW hvor er den bare skøn Lissy, og man fornemmer godt nok hele stemningen, som bestemt også satte mig tilbage til en svunden tid, som jeg godt kunne ønske mine børn og børnebørn skulle há lov til at opleve også. Vi havde bestemt ikke alle de goder, de unge har idag, men vi havde helt sikkert noget helt andet, som bare mangler idag, men sådan er det jo, tiderne ændres, men tak for turen, det var helt formidabelt, og hvor er din bog blevet flot. Super lækkert arbejde, du har lagt i den.

  SvarSlet
 3. Hold da op et lækkert album, det skal børn, børne- og oldebørn nok blive rigtig glade for

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor skønt, netop Loer og minialbum er for mig det, jeg forstår ved scrspbooking, dit album er så fint og oser af dejlige barndomsminder, så vit forskellig for min, som også var rar, men foregik på stenbroen på Vesterbro, selv om jeg har lavet en del minier, men ikke et der kun handler om min barndom-----------det giver mig en ide som jeg skal bearbejde, når jeg bliver lidt bedre venner med min nue PC, men tak for synet, der behøver jo slet ikke så mange billeder for at fortælle om en dejlig barndom. knus morkaren.

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt projekt, du har været igang med. Og dejligt, dejligt at få lov at bladre med!
  Jeg kan godt forstå, du har hygget dig og jeg kan sagtens forestille mig, at det har taget lang tid. Det kan jo ikke undgåes, at man kommer til at sidde og dvæle ved nogle af billederne, fordi de vækker særlige minder om sjove og glædelige begivenheder...fantastisk proces og flot arbejde!
  Ønsker dig en dejlig uge. Kh. Anette

  SvarSlet
 6. Wow, for et fantastisk flott album! Her har du virkelig lagt ned mye arbeid! Jeg har dessverre ikke tid til å studere alle detaljene nå, det er visst sengetid. Men jeg skal komme tilbake en annen dag og virkelig studere hver eneste detalj. Dette er jo helt fantastisk!
  klem Unni

  SvarSlet
 7. Wauuoooo hvor er det flot lavet. Tusind tak for et kig i din barndom.

  SvarSlet
 8. Superfint album. Og sikke en god ide! Det skal børnebørnene nok blive glade for :)
  God tirsdag.
  Knus

  SvarSlet
 9. wow så flot album med smukt afstemte farver og pynt og ja et dejligt minde.

  SvarSlet
 10. WOW! For et utrolig lekkert album du har laget! ♥ Så nydelig gjennomført og med masse minner.

  SvarSlet
 11. Super flot album, - dejligt med minder i sådan et flot album.

  SvarSlet
 12. Hvor er det et dejligt album du har lavet - så flot og gennemført..

  SvarSlet
 13. Superflott album du har lagd. Mange fine bilder og detaljer.
  Ha en fin dag,klem :-)

  SvarSlet
 14. Wow så lekkert album!
  Nydelig dekorert:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlet
 15. Uha et dejligt album. Jeg kan godt forstå det har været et større arbejde at udvælge fotos, skrive tekst og sætte det så fint op. Resultatet er bare så fint. Og jeg tror på, at du har hygget dig.
  Sjovt at se billeder fra gamle dage......det giver minder. (nu ved jeg jo hvor gammel du er, så jeg kan tillade mig at kalde det gamle dage)
  God weekend.

  SvarSlet
 16. Wow va er den smuk , så nydelige farger og samensettning å for et arbeid , imponerer stadig du Lizzy klem Marion

  SvarSlet
 17. Hvor er dit album smukt. Nyder din måde at sætte farverne sammen. Rigtig flot.

  SvarSlet

Tak fordi du tager dig tid til at lægge en kommentar... det bliver jeg så glad for.
Hilsen Lissy